Radiológiai tanulmányút 2009

Pályázati kiírás

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Radiológiai Klinika az elmúlt egy évben sikeres Európai Uniós pályázat révén jelentős  fejlesztésen ment át, berendezéseik Nyugat-Európa klinikáinak színvonalát elérik.  Munkatársaik ezért modern körülmények között végezhetik mind a rutin, mind a bonyolultabb diagnosztikai vizsgálatokat, intervenciós radiológiai beavatkozásokat.

A Klinika vezetősége és az Általános Orvostudományi Kar dékáni hivatala 2009. első felében lehetővé teszi egy határon túli radiológus számára, hogy a Klinikán két hetes tanulmányutat tegyen. A látogató számára az Általános Orvostudományi Kar elméleti tömbjében lévő vendégszobában tudnak szállást biztosítani, ezért a látogatás időpontját egyeztetni kell a Dékáni Hivatallal.  Az utazás költsége a látogatót terheli.

A Pécsi Radiológiai Klinika bemutatása illetve a két hetes tanulmányút eltöltésének lehetséges helyei

A részévétel az EME Orvos-és Gyógyszerésztudományi Szakosztályához benyújtott pályázat révén történik. A pályázatnak tartalmaznia kell a jelentkező részletes szakmai önéletrajzát és egy rövid leírást, hogy a látogatás során tanultakat miként tudja az itthoni körülmények között hasznosítani. A jelenkező EME tag kell legyen.

A pályázatot a szakosztály székházába kell eljuttatni személyesen (munkanapokon 13-15 óra között) vagy postán:
cim Postacím:
Aleea Cornişa 18/12
540103 Tg. Mureş

Eredményhirdetés

A tanulmányút támogatását dr. Baróti Beáta Ágota nyerte el

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi