XVIII. Tudományos Ülésszak
Hallgatói pályázat

Pályázati kiírás

A pályázat célja az erdélyi magyar egyetemi hallgatók tudományos-szakmai képzésének támogatása.

A pályázat tárgya: Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya 2008. május 1 - 3 között Nagyváradon megrendezésre kerülő XVIII. tudományos ülésszakán való résztvétel támogatása, amelyik magába foglalja a tudományos ülésszakon, a továbbképzőkön, az állófogadáson, és a társasági programon való részvételt, a rendezvény mappáját valamint két éjszakára szállást az Ady Endre Líceum bentlakásában.

Helyek száma: 10.

Pályázók köre: bármely romániai felsőoktatási intézmény hallgatója. A pályázónak kötelezően EME tagnak kell lenni.

A pályázat egy részletes szakmai önéletrajz benyújtásából áll. Aki dolgozatot vagy posztert is szándékszik bemutatni (nem feltétele a pályázat elnyerésének), az összefoglalót is mellékelje pályázatához.

A pályázatot a szakosztály székházába kell eljuttatni személyesen (munkanapokon 13-15 óra között) vagy postán:
cim Postacím:
Aleea Cornişa 18/12
540103 Tg. Mureş

A pályázatokat az ülésszak tudományos bizottsága fogja elbírálni. A sikeres pályázók névsorát 2008. március 21-ig közzétesszük a Szakosztály honlapján.

Jelen pályázattól függetlenül, minden résztvevőnek el kell juttatni a jelentkezési lapot a Tudományos ülésszak helyi szervezőbizottságához! (cím, feltételek, stb. megtalálható a honlapon).

Eredményhirdetés

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya 2008. május 1 - 3 között Nagyváradon megrendezésre kerülő XVIII. tudományos ülésszakán való részvétel támogatását az alábbi hallgatók nyerték el:

  1. Al-Aissa Zahra
  2. Baki László Béla
  3. Biró Judit
  4. Jákó Zsuzsánna
  5. Kiss István
  6. Madarász Csilla Zita
  7. Nagy Zsombor
  8. Sepsi Miklós Lóránt

A támogatás magába foglalja a tudományos ülésszakon, a továbbképzőkön, az állófogadáson, és a társasági programon való részvételt, a rendezvény mappáját valamint két éjszakára szállást az Ady Endre Líceum bentlakásában.

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi