XXIII. Tudományos Ülésszak

Kedves Kollégák, az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály nevében szeretettel várjuk Önöket Székelyudvarhelyen. A XXIII. Tudományos Ülésszak értékes tartalma, különleges helyszíne és a rég nem látott kollégák jelenléte miatt 2013-ban is kivételes esemény, egész évre szóló élményt jelent. Szakmai újdonságok mellett egy fejlett székely város meglepetései is várják az érdeklődő orvosokat, fogorvosokat, gyógyszerészeket. Érdekes és ugyanakkor kellemes hangulatú hétvégére hívjuk az érdeklődőket.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területéről szabadon választott előadások hangzanak el. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc. A dolgozatok szerzői közül legalább egy EME tag kell legyen (kivéve a külföldi vendégeket).

Az ülésszak tudományos bizottsága a beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet. A szekcióüléseken csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert aki 2013. március 8-ig bejelentkezett és elküldte az összefoglalót.

A bemutatásra szánt dolgozatok magyar nyelvű összefoglalói megjelennek az Orvostudományi Értesítő különszámában. Ehhez kérjük, hogy az összefoglalókat elektronikus úton küldjék be, kitöltve a www.orvtudert.ro honlapon február 11-től március 8-ig elérhető űrlapot.

Az összefoglalók közlésének feltétele a részvételi díj határidőig történő kifizetése.

Az előadások és poszterek teljes terjedelemben is közölhetők az Orvostudományi Értesítőben. A szerzői útmutatónak (www.orvtudert.ro, Szerzőknek menüpont) megfelelően szerkesztett kéziratokat a tudományos ülésszak titkárságán kell leadni (két nyomtatott és egy CD-re írt példányt). Első szerzőként egy számban egy dolgozat közölhető.

A jelentkezés kizárólag elektronikus úton, szakosztályunk honlapján történik ( legkésőbb április 1-ig, kedvezményesen március 11-ig). Minden esetben mellékelni kell a részvételi díj befizetési bizonylatát. Április 1-11 között regisztráció nem lehetséges, aki április 1. után szeretne jelentkezni, csak helyben, a konferencia helyszínén regisztrálhat.

Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat és kulturális élményeket, várjuk Önöket Székelyudvarhelyen

Prof. Dr. Egyed-Zsigmond Imre
az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály elnöke

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

Szállás

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi