XXII. Tudományos Ülésszak

Kedves Kollégák, az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Társaság nevében szeretettel várjuk önöket Szovátára, ahol festői környezetben, kényelmes körülmények között szervezzük pihentető, meleg hangulatú, tudományos tartalomban bővelkedő idei találkozónkat.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területéről szabadon választott előadások hangzanak el. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc.

A dolgozatok szerzői közül legalább egy EME tag kell legyen (kivéve a külföldi vendégeket).

Az ülésszak tudományos bizottsága a beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet.  A szekcióüléseken csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert aki 2012. március 25-ig regisztrált és beküldte az összefoglalót.

A bemutatásra szánt dolgozatok magyar nyelvű összefoglalói megjelennek az Orvostudományi Értesítő különszámában. Ehhez kérjük, hogy az összefoglalókat elektronikus úton küldjék be, kitöltve a www.orvtudert.ro honlapon március 1-től március 25-ig elérhető űrlapot.

Az összefoglalók közlésének feltétele a résztvételi díj határidőig történő kifizetése.

Az előadások és poszterek teljes terjedelemben is közölhetők az Orvostudományi Értesítőben. A szerzői útmutatónak (www.orvtudert.ro, Szerzőknek menüpont) megfelelően szerkesztett kéziratokat a tudományos ülésszak titkárságán kell leadni (két nyomtatott és egy CD-re írt példány). Első szerzőként mindenki egy számban egy dolgozatot közölhet.

A jelentkezés kizárólag elektronikus úton, szakosztályunk honlapján történik (legkésőbb április 11-ig, kedvezményesen március 25-ig, Konferencia regisztráció). Minden esetben mellékelni kell a résztvételi díj befizetési bizonylatát. Április 11.-19. között regisztráció nem lehetséges, aki április 11. után szeretne jelentkezni csak helyben, a konferencia helyszínén regisztrálhat.

A Tudományos Ülésszak a Román Orvosi, Fogorvosi és Gyógyszerészeti Kollégiumok által elismert és kreditált esemény.

Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat  és kulturális élményeket, várjuk Önöket Szovátán.

Prof. Dr. Egyed-Zsigmond Imre Dr. Mártha I. Krisztina
az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály elnöke a szervezőbizottság elnöke

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

Szállás

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi