Meghívó

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya tisztelettel meghívja és szeretettel várja tagjait és az érdeklődő kollégákat a 2011. április 7-9 között Szatmárnémetiben megrendezésre kerülő XXI. Tudományos Ülésszakára, melynek témaköre:

 

Az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok aktuális kérdései

 

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területét felölelő szabadon választott előadások kerülnek bemutatásra. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc.

A bemutatásra szánt dolgozatok szerzői közül legalább egynek EME tagnak kell lennie (kivéve a külföldi vendégeket).

A szóbeli bemutatásra szánt dolgozatok esetén az ülésszak tudományos bizottsága a beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet.  A szekcióüléseken csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert akinek jelentkezési lapját 2011. február 28-ig megkapjuk.

A bemutatásra szánt dolgozatok magyar nyelvű összefoglalói megjelennek az Orvostudományi Értesítő Különszámában. Ehhez kérjük, hogy az összefoglalókat kizárólag elektronikus úton küldjék be, kitöltve a www.orvtudert.ro honlapon február 1-től február 28-ig elérhető űrlapot.

Az összefoglalók közlésének feltétele a résztvételi díj határidőig történő kifizetése.

Az előadások és poszterek teljes terjedelemben is közölhetők az Orvostudományi Értesítőben. A szerzői útmutatónak (www.orvtudert.ro, Szerzőknek menüpont) megfelelően szerkesztett kéziratokat a tudományos ülésszak titkárságán kell leadni (két nyomtatott és egy CD-re írt példány). Első szerzőként mindenki egy számban egy dolgozatot közölhet.

A jelentkezés 2011. február 28-ig elektronikus úton a www.szat.ro honlapon vagy a mellékelt Jelentkezési lap (MSWord dokumentum vagy PDF állomány ) beküldésével történik. Minden esetben mellékelni kell a résztvételi díj befizetési bizonylatát. Kérjük, amennyiben teheti, az elektronikus jelentkezést válassza.

A Tudományos Ülésszak a Román Orvosi, Fogorvosi és Gyógyszerészeti Kollégiumok által elismert, nyilvántartott és pontszámokkal értékelt (kreditált) esemény.

Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat  és kulturális élményeket, várjuk Önöket Szatmárnémetiben.

Prof. Dr. Egyed-Zsigmond Imre Dr. Vass Zoltán
az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály elnöke a szervezőbizottság elnöke

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi