Meghívó

60 ÉVES A MAROSVÁSÁRHELYI ORVOSI ÉS GYÓGYSZERÉSZETI EGYETEM

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztályatisztelettel meghívja és szeretettel várja tagjait és az érdeklődő kollégákat a 2005. április 14 – 16. között Marosvásárhelyen megrendezésre kerülő XV. tudományos ülésszakára, melynek témaköre:

 

Az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok aktuális kérdései

Kiemelt téma: Anyagcserezavarok

 

A tudományos ülésszak keretében orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti továbbképzőkre is sor kerül, melyeket a Román Orvos-, Fogorvos- és Gyógyszerész Kollégium kreditál.

Az ülésszak ideje alatt megtartja évi közgyűlését az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály valamint a Keresztény Orvosok Szövetsége.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területét felölelő szabadon választott előadások kerülnek bemutatásra. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc. A bemutatásra szánt dolgozatok szerzői közül legalább egynek EME tagnak kell lennie (kivéve a külföldi vendégeket). Az előadások száma korlátozott lesz, ugyanakkor fokozottabb hangsúlyt fog kapni a poszter-szekció. A szóbeli bemutatásra szánt dolgozatok esetén az ülésszak tudományos bizottsága a jelentkezési lappal együtt beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet.

Az Orvostudományi értesítőben való megjelentetés céljából a dolgozatokat bemutatásuk alkalmával a szekcióelnöknek két példányban kinyomtatva, számítógépes lemezen vagy CD-n, nyomdakész állapotban (a mellékelt útmutató szerint) kell leadni. Az Orvostudományi értesítőben az előadott vagy poszterként bemutatott dolgozatok egyaránt teljes terjedelemben jelenhetnek meg. Első szerzőként mindenki egy dolgozatot közölhet.

Az előzetes regisztráció a mellékelt jelentkezési lapon (RTF vagy PDF állomány) amit kérünk szíveskedjenek géppel vagy nyomtatott nagy betűkkel kitölteni és 2005 február 15-ig elküldeni a helyi szervezőbizottság címére, ehhez mellékelve a dolgozat magyar összefoglalóját (max. 250 szó) és a részvételi díj befizetési elismervényének másolatát is.

Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat és kulturális élményeket, várjuk Önöket városunkban.

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi