Fizetési bizonylat utólagos elküldése

A weboldal ezen része azok számára készült akik már regisztráltak és most utólag csak a nyugta másolatát szeretnék elküldeni! Ahhoz, hogy ez sikerüljön kérjük adja meg még egyszer a nevét és emailcímét ugyanúgy mint azt a regisztrációkor beírta. Ha nem biztos benne hogyan adta meg ezeket az adatokat kérjük ellenőrizze le a regisztrálás befejezésekor kapott emailban!
Családnév*
 
Keresztnév*
 
Email*
 
Telefon*
 
Válassza ki a feltöltendő állományt:*
A feltöltendő fizetési bizonylat másolat kiterjesztése kötelező módon .jpg vagy .pdf kell legyen, a méret nem haladhatja meg az 1Mb-t!
Amennyiben ismételten nem tudja feltölteni a nyugta másolatát (helyes méret és kiterjesztés) kérjük értesítsen minket is részletesen leírva a problémát.

 
Megjegyzések
A regisztrációs csapat munkájának könnyítése és a hibák elkerülése céljából érjük írja le milyen kifizetésnek megfelelő nyugtát tölt fel (pl. konferencia regisztrációs díj, tagsági díj, stb.). Ha nem csak saját magának fizetett kérjük részletesen írja le a nyugtán található végösszeg milyen részösszegekből alakult ki (név szerint kinek és milyen összegeket fizetett)!
még leütés maradt
 

A *-al jelölt mezők kötelezőek, ha nem tölti ki őket nem tud majd továbblépni!

 
 
© 2010-2023 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Tartalom, arculat és programozás: orbank